Pasirinkite šalį, į kurią norite, kad prekės būtų pristatytos. Tinklalapį atitinkamai pritaikysime, kad galėtumėte pasirinkti pristatymą ir sumokėti už užsakymą.

Šitake makaronai su naminiu kremu

Šitake makaronai su naminiu crème fraîche

9. Šitake tstoviny kopija

Šitake makaronų ingredientai:

Reikės: 50 g džiovintų šitake grybų.

400 g šviežių makaronų

150 ml baltojo vyno

450 ml crème fraîche (receptas toliau)

3 skiltelės česnako

2 askaloniniai česnakai

40 g sviesto

parmezano

druskos

pipirai

Kremo fraîche ingredientai:

Kremo kremo: 500 ml mažiausiai 33 % plaktos grietinėlės (pageidautina pasterizuotos)

2 valgomieji šaukštai riebių pasukų

Šitake makaronų gaminimo procedūra:

Džiovintus Shiitake grybus 30 minučių pamirkykite karštame vandenyje. Po to nusausinkite vandens perteklių.

Makaronus išvirkite pasūdytame vandenyje, kad būtų kąsnio dydžio.

Smulkiai supjaustykite askaloninius česnakus, česnaką griežinėliais ir pakepinkite svieste. Apkepkite griežinėliais supjaustytus grybus ir supilkite baltąjį vyną. Leiskite alkoholiui išgaruoti ir sudėkite išvirtus makaronus su trupučiu krakmolingo vandens (vandens, kuriame virė makaronai).

Galiausiai sumaišykite su crème fraîche, kad gautųsi kreminis padažas. Pagardinkite druska, pipirais ir pabarstykite parmezanu. Patiekite lėkštėje.

Naminio crème fraîche gaminimo procedūra:

Sviestinėje sumaišykite grietinėlę su pasukomis ir uždenkite folija arba kepimo popieriumi. Palikite stiklainį kambario temperatūroje (22-25 °C) 12-24 valandas, kol kremas sutirštės. Jei po 24 valandų kremas nesutirštėjo, pastatykite jį į šiltesnę vietą. Paruoštą kremą išmaišykite ir atšaldykite šaldytuve.

Sudėtingumas Porcijų skaičius Paruošimo laikas Bendras laikas

Lengva 410 min30 min